24 февруари 2009

Синя листовка с "червен картон" за управляващите







Със 100 000 листовки СДС подгрява седмия вот на недоверие към правителството, който опозицията поиска заради провала в цялостната политика на управляващите. Флаерите ще бъдат разпространени в областните центрове и пред Народното събрание по време на дебатите по вота. С тях се отправя призив към гражданите да дадат "червен картон на трите партии, отговорни за положението в България, за да може БСП, ДПС и НДСВ да пропуснат следващия мач". В листовките се казва, че последните осем години са загубени за реформи в здравеопазването, модернизиране на образованието, ефективност на съдебната система, запазване на българската природа, усвояването на европейските фондове, развитието на селското стопанство, подобряване на инфраструктурата. Изброяват се и пет неща, с които това правителство е направило страната ни известна -корупция, некомпетентност, престъпност, кражби и скандали.

4 коментара:

  1. Не разбрах твоето мнение по въпроса.
    Моля те, махни тази проверка с буквите, толкова ли държиш да ме тормозиш?

    ОтговорИзтриване
  2. Мнението ми е написано някога през януари. А то е: нормалните българи са наясно, че изходът от блатото е надясно. А на мене ми се иска ако може някак си да е още по надясно от дясното.

    ОтговорИзтриване
  3. Въпроса беше по-скоро риторичен.
    Отговора ти ме респектира!

    ОтговорИзтриване
  4. Не се сещам какво е респектиращото. Сигурно защото съм много уморена. Не ми харесва нашенското дясно в днешния му вид. Преди няколко дни служебно говорих с Мартин Димитров. Можеш да видиш интервюто ми с него:http://gradski.e-pernik.com/comments.php?y=09&m=02&entry=entry090225-140002
    Бяга от темата за предизборна дясна коалиция, говори за обединение, но не на всяка цена. Според мен всички, които се определят като десни трябва да се обединят зад каузата "БСП и ДПС вън от властта". Другото са подробности, . След два дни са Заговезни - удобен повод да си поискаме прошка и да продължим начисто. Няма безгрешни хора. Но на "злия" Костов за съжаление сякаш никога няма да му простят.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.