13 октомври 2008

Мераклийка реди художествени туршийки

Еротичен буркан се мъдри сред зимнина за Св. Валентин и 8 март




Мераклийка от Перник нареди художествени туршийки за чудо и приказ. Във време, когато българката се отказа от домашната зимнина заради изобилието от туршии и замразени зеленчуци в магазините, нашенката развихри въображение. Стотина буркана, аранжирани с много фантазия и любов са подредени като в галерия в избата на семейството. Сръчната домакиня е приготвила вкусни туршийки, нарекла ги е за всеки празник, като ги е аранжирала подобаващо. Мезетата за деня на влюбените Св. Валентин са украсени със сърца, прободени от стрелата на Купидон. На бурканите за празника за жените е изписано 8 март, а на туршиите за Нова година има дядо Коледа и джуджета. В бурканите за делници пък са подредени букети. Украсите са изработени от чушки, домати, моркови, карфиол.





Погледите обаче събира еротичен буркан, който стопанката пази за специални поводи. В гигантски морков може да се разпознае фигурата на Аполон с цялото му мъжко достойнство.




Адресът на мераклийските туршийки запазваме в тайна по желание на тяхната авторка. За всеки, който открие мазето-галерия обаче е обещана премия. Ние вече получихме нашата. Ха, наздраве!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.