04 юли 2009

Станишев - откривателят


Станишев откри "Мечо Пух"
24 юни 2009 standartnews.com
Сергей Станишев стана кръстник днес на новата детска ясла в Симитли. Разбрал, че си няма име и предложи "един от най-любимите герои не само на децата, но и на възрастните - Мечо Пух" при откриването.
Червеният лидер пожела на децата да имат добър апетит, да играят и да се научат да четат, за да прочетат приказката за Мечо Пух на Алън Милн. "В нея героят казва - колкото повече, толкова повече. Да сте живи и здрави да ставате все повече", допълни премиерът.
Станишев откри завод за китайски коли
11-05-2009 Новинар
Около 12 000 евро ще струват китайските автомобили, които ще се правят в новия завод край ловешкото село Баховица. Вчера първа копка за изграждането на предприятието беше направена от премиера Сергей Станишев, кмета на община Ловеч Минчо Казанджиев, български и китайски фирми.
Случайно или не през последния месец премиерът ударно обикаля градове, села и заводи.
Станишев направи първа копка на кампанията си във Варна
Спас Спасов 28 май 2009, dnevnik.bg 1942 прочитания, 46 коментара
Сергей Станишев откри във Варна кръгла маса във връзка с изграждането на индустриални зони
03 юли 2009 Агенция "Фокус"
Сергей Станишев откри във Варна кръгла маса на тема „Изграждането на индустриални зони – нови възможности за инвеститорите, предаде репортер на радио „Фокус” – Варна.
Станишев открива терминал на „Летище Пловдив"
01.07.2009, news.bg
Сергей Станишев откри рехабилитирана пътна отсечка „Виница” - к.к. "Св. Св. Константин и Елена"
27.06.2009, dnesplus.bg
Премиерът Сергей Станишев днес откри рехабилитираната пътна отсечка Виница – к.к. "Св. Св. Константин и Елена" днес във Варна. Tя е част от проекта за рехабилитация на пътен сектор ВАР 1083 Аладжа манастир – к.к. "Св. Св.Константин и Елена". На откриването присъстваха кандидатите за народни представители от Коалиция за България от Трети Варненски избирателен район…
Сергей Станишев откри магистрален водопровод в Долни Чифлик 23.07.2008, bulphoto.com
Премиерът Сергей Станишев откри новоизградения магистрален водопровод „Камчийски пясъци”- втори етап днес в Долни Чифлик. След завършването на съоражението водата ще достига до … хиляди домакинства. Дължината на тръбите е … километра.
Сергей Станишев откри сероочистваща инсталация и две обновени болнични отделения
21 юни 2009 г.
… Сергей Станишев при посещението си в ТЕЦ „Марица Изток 2” и ТЕЦ „Енел Марица Изток 3”. Там той откри втората сероочистваща инсталация и плоча в памет на Никола Тодориев и Константин Попов – най-видните енергетици на България, допринесли за развитието на сектора в Източно-Маришкия регион.
В Стара Загора Сергей Станишев откри две обновени отделения и новия ангиографски апарат в МБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”, в които държавата е вложила …
Сергей Станишев откри Дневен център за възрастни хора в Симитли 31.05.2008, invest.bg
Министър-председателят Сергей Станишев откри днес Дневен център за възрастни хора на пенсионна възраст в кв.
Сергей Станишев откри 3 нови клиники в Александровска болница30 май 2009, speshno.info
Сред основните неща, които вълнуват хората, е състоянието на българското здравеопазване …, заяви министър-председателят Сергей Станишев по време на церемонията по откриването на три нови клиники в УМБАЛ „Александровска”.
Два завода в Костинброд откри Сергей Станишев
29.04.2009, citybuild.bg
На откриването на производствени бази на две фирми от строителния бранш присъства премиерът Сергей Станишев днес.
Сергей Станишев откри нов напорен водоем в Созопол(
16/03/2009), Автор: "Ютилитис"
Премиерът Сергей Станишев откри нов напорен водоем в Созопол. Съоръжението е с удвоен капацитет и ще осигури необходимото количество вода за нуждите на местното население и туристите през най-натоварените летни месеци.
Ханс-Герт Пьотеринг и Сергей Станишев откриха българска статуя в ЕП в Брюксел
19-03-2009, europe.bg
На 19 март в Европейския парламент в Брюксел се състоя тържествена церемония по откриването на скулптурата "Изток-Запад. Една Европа", дарена от Република България на ЕП. Статуята, дело на българския скулптор Тодор Азманов, беше открита от председателя на ЕП Ханс-Герт Пьотеринг и българския премиер Сергей Станишев.
Станишев не откри олигархия в България
14 март 2009, vsekiden.com
Премиерът се чуди как да устоим на финансовото цунами. “Олигархия в България в смисъла на власт, основана на бизнеса, която управлява държавната политика, няма. Има богати хора, които се опитват да окажат влияние, но не повече отколкото в редица европейски страни”. Това каза премиерът Сергей Станишев пред Дарик радио. „Има много остро усещане за несправедливост в българското общество, че този, който е богат, не може да бъде наказан в българското правосъдие. Затова трябва да продължим много сериозната работа в областта на съдебната власт”, каза той.
В края на мандата си премиерът Сергей Станишев откри тайнствата на Блогосферата
22 Май 2009, Иван МИХАЛЕВ
Ако има нещо, с което тазгодишната предизборна кампания, се различава видимо от предишните, то е десантът на политици в интернет. След като една дузина депутати направиха свои лични блогове и профили в социалната мрежа Facebook, дойде ред и на премиера Сергей Станишев да открие предимствата на онлайн пропагандата.
За един ден министър-председателят успя да дебютира на три места едновременно - във вторник той откри собствен блог (www.stanishev.bg), стъпи във Facebook и Twitter. Тази интернет активност очевидно е част от стратегията на неговите израелски PR съветници за привличане на младите гласоподаватели, тъй като е известно, че твърдият електорат на БСП е съставен предимно от пенсионери.
Нито ден без първа копка и прерязана лента. Хит в агитацията са обновени лечебни отделения и ремонтирани детски градини
Биляна Борисова, 24 юни 2009, dnevnik.bg, 1962 прочитания, 30 коментара
Без да излизат в отпуск, министрите тръгнаха из страната по предизборни мероприятия - тук да прережат лента на новооткрита компресорна станция, там да направят първа копка, другаде - да зажънат или да се снимат край новата апаратура в болнично заведение.
Покрай кандидатдепутатската надпревара членовете на кабинета изоставиха задълженията в министерствата си, а в тяхно отсъствие чиновниците "се снишиха" в очакване на изборните резултати.
Най-активен естествено се оказа премиерът и лидер на БСП Сергей Станишев, който освен обиколките из София и Варна, в които се кандидатира, дава рамо и на министрите си по места.
3 коментара:

 1. Анонимен13 юли, 2009 15:20

  Хубаво е, че сте забелязали, че Станишев открива разни неща и постоянно обикаля из държавата. Сега остава да обърнете внимание, че прави това от 4 години. За разлика от Костов, при който безброй предприятия фалираха или бяха раздадени...

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен19 юли, 2009 16:06

  Пишете скучно и неща, които вече са казани. Не Ви познавам, но звучите много провинциално. И май понамирисва на графоманство...

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря Ви за анонимното внимание и особено за оценките.
  Не съм и предполагала, че някой може да обърне внимание на подобна публикация, съставена изцяло по информация от различни медии.
  Явно е вярно, че Станишев и БСП имат армия от добре платени клакьори в Интернет.

  ОтговорИзтриване