09 октомври 2008

Бойко Борисов игра футбол в Перник 90 минутиФормалният лидер на партията ГЕРБ и неформален столичен кмет Бойко Борисов игра футбол в Перник 90 минути вчера след обяд. Той дойде след заседание на СОС, посветено на софийската "Топлофикация" и си тръгна веднага след последния съдийски сигнал.
Изживявящият се вече като премиер бивш пожарникар се прави на нещо средно между Бербатов като народен любимец и Стоичков, но не псува, а него го псуват.
Бат'Бойко е регистриран като редовен футбулист във футболния отбор "Витоша" /Бистрица/. Футбулистите от Бистрица обаче не се отличават с уникалността на бистришките баби.
Борисов рита топка с фанелка с № 13. По терена в Перник публиката го оприличи с "Любимец 13" на Апостол Карамитев. За присъствието му на терена казаха, че следи мача отблизо, но без резултат, както и горе-долу управлява. В "Миньор 1919" играят дечурлига. Изглежда тактиката на бат'Бойко беше да ги сплаши с ръст, физическа мощ, възраст и постоянно медийно присъствие. Един от младите перничани не му прости и яко го изрита, без в това да влага нищо лично.
Откакто е учредена партията ГЕРБ в Перник преди повече от година, Борисов е идвал само веднъж - по местните избори лани. Перник е на една крачка от София и на половин разкрач от Банкя, но главния гербер не е намерил време да се види с пернишкия партиен актив. Интересно защо?!
Много е интересно и като стане министър-председател, какъвто вече вярва, че е, дали ще продължи да играе футбол като селски футболист?

Няма коментари:

Публикуване на коментар