05 април 2011

Дивото зове


Президентът Първанов вече разбира и от новини. С вещината на редактор в телевизионно интервю вчера , той направи корекции в публикациите на доскоро щадящ го вестник.

След като самият държавен глава се похвали на личната страница във Фейсбук, че отглежда вълчица на име Зорница, един от часовите вестници го разобличи. Тогава от МОСВ - зам. министърката Евдокия Манева го емна като нарушител на Закона за защита на животните, защото не е регистрирал фаворитката си сред своите домашни любимци.

Според Първанов новината обаче не била в това, че държавният глава нарушава закона, а в това че в “хилядолетната човешка история” той за първи път бил опитомил вълк.

„В своята хилядолетна история човечеството не е успяло да опитоми вълк. Аз съм събрал вълк и каракачанска овчарка на едно място. Това е уникалното в случая.”, каза по телевизора Първанов.

Кой кого е опитомил е доста спорно като се има пред вид историята на Малкия принц с фенека. Дивото зове. Странното е, че дивата вълчица има име близко до това на първата дама.Снимките са от страницата на държавния глава във Фейсбук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар