28 юни 2013

Болен ли е Волен?Заради постоянните изцепки на лидера на партия „Атака” Волен Сидеров, много хора го мислят за болен. Трудно е да се каже със сигурност, че това е така, защото много хора, които го познават по-отблизо твърдят обратното.

По прозорливи наблюдатели твърдят, че просто е много добър актьор, но като непрофесионалист е влязъл в роля и не може да излезе от нея.

Само през вчерашния ден след ултиматума на Станишев „Атака” подкрепи коалицията с ДПС, като преди това провали заседанието на парламента заради липса на кворум. След заседанието на парламента, където дойде въоръжен с полицейска палка, Сидеров пое на бойно шествие из центъра на София. Първо
блокира Орлов мост в посока хотел “Плиска” със свои съпартийци и сподвижници, а към 15 ч нахлу в сградата на БНТ на ул. “Сан Стефано” 29, където прекара около час, за да обясни пред медиите след това, че говорил с Анкова и Бойко Василев за “агресивното предаване на протестите” от националната медия.

Междувременно в нета се появиха много коментари. Само няколко от тях:

* хипотеза: аткачалката вилнее, за да се отцепят няколко души от групата му – възмутени уж от него и ще се опитат да крепят кворума – а той ще ходи с пластмасова маса над главата и ще се прави на националист – да видим, ако е това е много отчаян ход – така бсп няма да имат проблем, че ги подкрепя атака – което за пес е голяма драма.

* Питат Волен Сирлиц колко прави 4х4? Волен Сирлиц много добре знае колко прави 4 по 4, но не отговаря – чака потвърждение от Москва.

* Волен Сирлиц решил да се пошегува със Сергей Мюлер: - Сергей, знаете ли, че аз всъщност съм съветски агент? - Не! – пошегувал се и Сергей. * Лютви Местан благодарил на Волен: “Евала, аферим, машала, товаришч!” Предложени са два отговора: Стараюсь, товарищ полковник – скромно ответил Волен Щирлиц и Москва на сълзи не вярва, а Волен за комисионни работи, та не ми плямпай с празни ръце! Анадънму?!

Приятел зададе по-уместно същия въпрос:
Е ли Волен неволен болен?

Няма коментари:

Публикуване на коментар