01 април 2009

ПЪРВОАПРИЛСКО

ПЪРВАНОВ СИ ДАРЯВА ПУШКАТА ЗА ДЕЦАТА ОТ МОГИЛИНО

Бая се чудих сутринта на 1 април каква опашата лъжа да спретна, за да се вземе насериозно. И както премятах из професионално повредената си памет различни файлове – все свързани с жалката ни политическа действителност, солено се пошегуваха с мене. В сутрешното ми кафе вместо щипка захар, както го обичам, имаше кафеена лъжичка сол. Горчиво солена шега излезе. Но както си му е редът - с кафето и вестника. И тука вече уцелих. Оказа се, че един от любимите ми вестници – „Седем” поднася първоаприлски брой. Отказах се да измислям майтапи, но не мога да не преразкажа прочетеното:
Стартира кампанията”Сърцето на политика –най-голямото и щедро сърце” (в отговор на VIP brother 3).
Социалният президент Първанов дава на търг пушката си с първоначална цена 50 000 лв, а парите да отидат за нуждите на домовете за изоставени деца.


Пирински организира за своя сметка екскурзия за целия български народ до най-красивата в света Пирин планина – няма само олигарси и чужденци да ходят на Банско.
Масларова дарява с пакетче краве масло всеки пенсионер. Освен това тя обмисляла да замени кифлите за учениците на предшественичката си Христина Христова с филия с масло за всяко голямо междучасие.
Цветанов ще подарява цветя за Цветница, с уточнението, че ще бъдат алени макове.
На Орешарски възложили да изкупи залежалата реколта от орехи, ако искал да води листата на БСП в Пловдив. Двамата с Гергана Паси, която доскоро беше Грънчарова, трябва да изкупят продукцията на майсторите на народни занаяти от с. Орешак и да дарят по едно гърне за боб на бедните.
Меглена Плугчиева обещала да изкове собственоръчно от плуговете трактори и да ги дари на фермери, чиито субсидии бяха спяни от ЕК.
Станишев дарява себе си на народа
(Тодор Токин)
Палеж на „ Позитано” 20
Министър-председателят Яне Янев се среща днес с шефа на софийската пожарна Бойко Борисов, за да получи обяснение за палежа на централата на БСП на „Позитано” 20. Заради несвоевременните действия на столичните пожарникари са изгорели не само кабинетите на председателя на партията Кирил Добрев и на почетния председател Румен Овчаров, но дори и съседното барче, където били открити семейни снимки и папка с надпис „Гоце” на сегашния му собственик Георги Първанов.
(Ива Николова)
И още:

Пак ще строим мавзолея

Царят връща имотите, благородството го задължава

Доган ще изучава с микроскоп корупцията

Велчева завера в НДСВ сваля Царя
Заговорниците начело със зам. председателя Милен Велчев, когото наричали вицецар, подготвяли своя удар за 6 април, когато се навършват точно 2922 дни от фамозното обръщение на Симеон във „Врана”, когато обеща да оправи българския народ за 800 дни.

Соломон Паси се кандидатира за папа

Парите на Костов открити в швецарска банка (Вложил ги на името на Овчаров, Орешарски и Велчев)

Огромно нефтено находище открито до Каварна, Цонко става шейх

Да ми простят колегите за плагиатството. Нека го приемат като скрита реклама, щото вестникът им се чете он-лайн само срещу абонамент. Пък и по реповете в провинцията хич не го продават, ако не е заръчан от нарочни купувачи, какъвто е моето семейство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.