13 април 2009

Бриго Аспарухов предлага президентът традиционно да е от Перник


Генерал Бриго Аспарухов предложи да се утвърди традицията българският президент да е от Перник. Това стана на конференция на общинската организация на БСП в Перник. Генералът беше предложен за кандидат за евродепутат, но си направи самоотвод и каза, че всеки един от присъстващите в залата може да стане представител на България в Европейския парламент!?! За първи път България може да се гордее, че има утвърден, разумен и уважаван в международен план президент като Първанов, каза пред публиката генералът и така предизвика аплодисменти.
В същото време бившият контраразузнавач определи Бойко Борисов като една от странностите на демократичните процеси у нас. Той предупреди, че БСП не бива да подценява нагласите, които са създадени у избирателя. Припомняйки, че страната вече е изживяла два експеримента, се усъмни дали държавата е готова да понесе още един тежък експеримент в лицето на Бойко Борисов. “Не споменавам партия ГЕРБ, защото тя е политическа формация, обединавяща и разумни хора, които искат да правят политическа кариера”, уточни генералът(вероятно е имал предвид бившите си колеги по служба, подредили се масово в ГЕРБ). Според ген. Аспарухов Бойко Борисов е не само болезнено амбициозна личност, но и човек с авантюристични нагласи, който няма да се спре пред нищо, за да постигне личните си съмнителни интереси. Предайте това на всеки около вас, поръча бившият контраразузнавач на социалистите.
Сомотвода си той мотивира с желанието да работи за страната вътре в нея, защото вече е доказал, че може да го прави добре и навън.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.