04 ноември 2012

Вицовете за земетресението пет месеца по-късно3:00:33 на 22 май 2012 г. Силен земен трус събуди Перник. Последваха още, и още, даже политически.

Американска агенция съобщи за труса още 3:12 и публикува точните координати, а българските медии мълчаха почти до зори.

Много хора обаче предпочетоха да се евакуират във Фейсбук и там се започна една...Със скоростта на светлината се появиха забележителни коментари.

Преди още да стане ясно какво става шегаджия допусна, че „Масов бой в пернишка дискотека е усетен в цяла България!”. Това предположение придоби развитие с информацията, че Веселин Маринов поискал да изпее в пернишка дискотека новото си парче, но тълпата побягнала в трУс.


Както винаги, остроумитето си прояви експертът по национална сигурност от Перник Николай Слатински: „Търсил ме е непознат номер. Дали не са били маите?”

Той обаче беше и по-категоричен: „Всички се правиха шеги с Перник и перничани, но и нашето търпение има край!”. Тогава някой се сети, че „И Перник дал нещо на света тая нощ :)))) Да си го взема обратно!” . Слатински контрира: „Държавата обявила бедствено положение в Перник. А Перник откога е обявил бедствено положение в Държавата!”.

По тази причина изглежда съобщиха, че „Спешно изнасят Перник извън България!”

Не липсваха и политически закачки. Според Вени Марковски „Първанов е сърдит заради решенията на конгреса на БСП. Знам, че е от Перник. Но не знаех, че гневът му може да разтърси половин Балкански полуостров...: Имаше даже допускане, че епицентърът е в ... Сирищник.


Някой успокои, че не е земетресение, а Бате Бойко сънува кошмари.Иво Беров се сети, че Федосова скача на въже по ранните часове.

Според певеца Стоян Михалев обаче просто са правени фини настройки на щита...

Противниците на паметника на съветската армия в центъра на столицата се размечтаха: „ Дано МОЧА до се срути!!!”


Фидосова била на дискотека в Перник, а МВР арестувало Рихтер, Медведев, Шпонхойер и Карник като главни заподозрени за земетресението, беше друга закачка.

Не липсваха хипотези, свързани с култовия за Перник автомобил. Художникът Методи Петков допусна, че причина за земетресението е пернишки голф с неравномерно работещ двигател ... по информация от фолксваген форума, проблемът е решен и не се очакват последващи трусове (проблемът бил в дистрибуторната капачка)

Миглен Евлогиев съобщи, че комшиите му са по улицата като на Нова година, но през май, а той се чудеше дали да не извади пиратките, че му останала една кутия.Отдавна не ми се беше случвало да пия посред нощ бира със съседите,и се нагледах на цветни пижами.

Тогава Ivailo Ivanov, допусна, че „ Някой да не е паднал от власт ...?”. Но още преди това му отговориха, че просто Бойко Борисов прави ведрина,. Едновременно с това обаче премиерът успя да ни успокои през БЛИЦ: Взели сме всички мерки да защитим населението... и това само по себе си си беше и си остана виц.


Някой твърдеше, че от БАН повтарят: "Слава Боку, слава Боку!"

Перник – хепицентър! Само да няма бисове...

Лелееее,епицентъра е под леглото ми.

Плевалиев каза,че България трябва да стане Япония на Балканите.

На улицата са излезли само мъжете. Жените са във ФБ.

Радио Перник: Граждани,няма нищо страшно. Фидосова танцува в местна дискотека"

Перник отвръща на удара.

По Нова ТВ след малко Бойко Борисов ще закрие земетресеието.

Вежди Рашидов: Няма пострадали паметници и

Правителството реагира адекватно като предишното - по време на
взривовете край София..............

Няма коментари:

Публикуване на коментар