02 септември 2013

Обезвредиха плантация с канабис на балкон

Чрез специализирана операция полицаи от Перник обезвредиха плантация с канабис на балкон. В почивните дни е претърсен апартамента на 32-годишния жител на Перник Давид Русев.

Жилището е в центъра на града и конопът съзрявал на терасата, наред с балконски сандъчета и саксии. След обиск са иззети 11 растения, суха листна маса в буркан и оръжие. Според осведомени упойващите растенията били с много високо качество.

Терасата била пригодена като оранжерия за отглеждане на марихуана. Като веществени доказателства полицаите прибрали устройство за циркулиране на въздуха, система за изкуствено осветление, маркучи за напояване, различни торове и препарати за подхранване.

Пернишкият Пабло Ескобар, както веднага находчиво беше кръстен балконският плантатор, притежавал и оръжие. В една от стаите на апартамента са намерени газов револвер, въздушен пистолет, два детонатора и оптика. Русев е задържан за 24 часа и разследването на случая продължава. Негови познати твърдят, че по-голямо наказание го чакало от строгия му баща, който бил на сезонна работа на морето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.