05 септември 2013

Нанси на Мис Свят с ослепителна усмивка

Нанси Карабойчева ще представи България на Мис Свят 2013 с ослепителна усмивка по модела на Силвестър Сталоун. Подобно на холивудската звезда, победителката в конкурса Мис България 2013 също избра дентална клиника ЕО Дент, за да направи излъчването си перфектно. Дни преди да отлети за Индонезия, за ослепителната усмивка на красавицата, която ще представлява страната ни на световния конкурс на о-в Бали, се погрижи екип от специалисти по дентална естетика.

Засега нашето момиче е фаворит на публиката в онлайн грасуването. В кръга за таланти Нанси ще се опита да впечатли журито на конкурса с традиционен народен танц, а основната кауза, на която ще посвети усилията си е свързана с бездомните животни и грижите за тях. Това са каузи и на семейството стоматолози от Перник д-р Венета и Валентин Павлови, собственици на клиниките ЕО Дент.

Финалът на конкурса Мис свят 2013 ще бъде на 28-ми септември в столицата на Индонезия – Джакарта. Семейството стоматолози стиска палци и от сърце желае сполука на своята пациентка с убеждението, че красивата усмивка е много важна част и първа стъпка към успеха на всеки. Красивата усмивка на Нанси и нейният чар ще й помогнат да сбъдне мечтите си, но и да прослави България по най-добрия начин, коментираха стоматолозите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар