09 октомври 2011

Кой е Росен Плевнелиев?За Плевнелиев... Кой беше той? Така завършва виц, разказан от лидера на БСП Сергей Станишев на предизборна среща в Бургас. Станишев ходи из страната да хвали кандидат-президентската двойка на социалистите Калфин-Данаилов. Вероятно по съвет на своите PR-и, на срещите със симпатизанти той разказва вицове за опонентите.Възможно е такава да е предизборната стратегия. След като се видя, че черният PR не работи, особено онзи клип с брадвата, сега Серго е минал на вицове - това е, което помни публиката от публичните речи. Бойко Борисов го помнят, защото каквото и да каже, звучи като виц. Станишев обаче разказва целенасочено измислени анекдоти.

Наскоро в Добрич той разказа нов виц за Бойко:

Отишъл един българин на екскурзия в рая и гидът го завел в галерия с часовници. Какви са тези часовници, попитал гостът. На всеки известен човек на Земята и отброяват минута напред, щом той изрече лъжа, отговорил екскурзоводът. Българинът видял, че уредите и на Обама, и на Саркози, и на други лидери били напред. Само на Майка Тереза бил точен. Къде е часовникът на Бойко Борисов, попитал нашенецът. "А, него св. Петър го ползва за вентилатор", отговорил гидът.


В Бургас Станишев разказа друг виц:

“Президентски избори в България. Резултати: 1/3 гласуват за Ивайло Калфин, 1/3 за майор Деянов, 1/3 за Димитър Касабов. За Плевнелиев... Кой беше той?”

Но докато Станишев разказва вицове по предизборни срещи, платените от БСП драскачи по интернет форумите не си губят времето. И ето как един от тях ни разкрива кой е бил Росен Плевнелиев:

Вирчев 02:49 Петък 07 октомври 2011

МОЯТ президент не е бивш първи секретар на ОК на ДКМС !

МОЯТ президент не е ГЪЗОЛИЗНИК, целувал задника на Масларова, за да прави НЕЗАКОННО бизнес кариера!

МОЯТ президент не е ограбвал труда на работниците си и не е водил двойно счетоводство,за което по заслуги е получил „ черен печат” да не прлеминава границата на европейска държава

МОЯТ президент не е МОШЕНИК завлачил с измами чуждестранните си партньори!

МОЯТ президент не е ЛЪЖЕЦЪТ , който афишираше, че няма амбиции в политиката,докато тайно е снимал предизборния си клип !

МОЯТ президент не бяга като лалугер от предизборни дебати ;

МОЯТ президент не е ПУДЕЛ мяукащ покрай по-силния , но по-глупавия !

МОЯТ президент не е БЕЗЛИЧНА шматка в панталони !

МОЯТ президент не е МАЛОУМЕН привърженик на ГЕРБ !

МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ !!!


Е, макар и не точно по тези причини, но и моят президент не е и не може да бъде Росен Плевнелиев. Той можеше да е добър министър в кабинета "Борисов" и послушно да строи, където му кажат, но президент точно той няма как да стане, макар и манипулираната народна любов да го вкара в президентството.

Недоумявам как хората в политиката могат да се подложат на такива унижения в името на властта - да стават за кашмер и всичките им неизповядани грехове да стават публични, а когато ги плюват, те да си мислят, че е манна небесна.

Мога да го разбера само когато е в името на голяма гражданска кауза. Искам да не ме е срам от моя президент пред Европа и пред света.


2 коментара:

 1. хахахахаха, не всички ядем портокалите с корите!!! завършил съм в харвард и има достатъчно други млади хора, които знаят кой от кво е направен и платените статии не ни трогват :)

  правосъдие няма, но справедливост винаги има! и на всеки му се връща това, което си е заслужил! аз съм сигурен, че вие сте много нещастен и беден човек за да изливате такива пумии :)

  ОтговорИзтриване
 2. -Защо Плевнелиев мрази комунизма?
  -Защото с парите дадени му от партията само при капитализма има свобода да развива бизнес,
  да експлоатира строителни работници в Германия и да стане милионер.
  При комунизма частната инициатива беше забранена и нямаше да е успял бизнесмен,
  а обикновен комсомолски секретар.

  ОтговорИзтриване